Bílý anděli..

Bílý anděli..

Anotace: který jsi ode mne odvrátil svou tvář..

Jako noc, co přichází zrána,
jako hvězda o poledni,
jako jediná bílá vrána
- co touží po dni,
kdy by se nelišila
od ostatních..

Jako rudost Měsíce,
jako růže z olova
- bolest ze srdce,
co nikdy se neschová
a navždy bude mou
..černou zábranou..

Jako koryto řeky,
bez kapky vody
s řečištěm temné krve,
v níž se topím..

Když vtom.. Schody!
Snad do nebe..

Temné perutě sráží mě zpět
na zpěněné dno
- a já se dusím..
Marně bojuji proti proudu,
černé slzy roním,
znechucena osudem..

Tak pojď, pomoz mi..
Bílý anděli..
Pro štěstí, pro svět - pro zemi!
Ruce k nebi vztahuji,
v nekonečné naději..
Ale pomoc nepřichází..

Černá hladina se mi krutě směje,
anděl změnil se v ďábla..
Krutě dopadám,
na dno,
do světa hrůz,
odkud již není cesty zpět..
Autor Adie.80, 08.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Lawondy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

druhá strofa se ti vážně povedla...

08.11.2007 21:52:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí