Ztroskotancova cesta

Ztroskotancova cesta

Anotace: ...

Z poházených karet
...(pokerových)
cestu skládal.

od skály- pika
k břehu- káry
listy- stanoviště poslední
...(Tak blízko vln)

...jen srdce vynechával...

Z vypitých láhví
...(skleněných)
pyramidy stavěl.

od piva- u karet pikových
od vína- u karet kárových
gin- pyramida největší
( pod lunou v úplňku)

...jen šampaňské vynechával...

Z krabiček cigaret
...(vykouřených)
drobné kříže skládal.

z těch levných- u pyramidy pivní
z těch dražších u pyramidy vinné
z těch nedražších- u pyramidy ginové
...(co vodu začly nasávat)

...jen ty od NÍ z rukou vzít si nedal...
.....však moře se neptá...
Autor chroust17, 09.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, teranosaur, fuu, wind4ever, RustyHalloes
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí tvůj styl; máš velké nadání, hlavně s psaním pokračuj!

17.06.2008 11:59:00 | teranosaur

Vážně, jsi třída. Máš moji poklonu! Churry

02.04.2008 15:42:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí