STAČÍ CHTÍT

STAČÍ CHTÍT

Anotace: ...

Mrzí mě že jsem taková.
Lhářka bez křídel.
Tvá naděje byla bláhová,
a tvůj sen už vymizel.

Nechci sedět v pokoji,
a malovat po stěnách,
ve svatebním závoji.
Plakat v představách.

Chci být zase dítětem,
a v naivitě žít.
Chci jen dokázat všem.
Že má smysl chtít.

Tady jsem,
tak si mě vem.
Vypusť z krabičky den.
Tak málo stačí jen.
Autor -Wendy-, 10.11.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

10.11.2007 14:29:00 | Rowenna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí