Když polštář neodpovídá...

Když polštář neodpovídá...

Jednou si řekl že se bojíš samoty
a já si uvědomila že já vlastně taky.
Nikdy jsem nevěděla co to znamená když polštář neodpovídá,
nebo když srdce tluče tak,
že si myslím že vyskočí a uteče,
když na mě padají stěny
a při dopadu kříčí ticho.
Věděla jsem že je to samota,
tak častá a taky bezohledná
když ji denno denně vyháním,
ale nikdy jsem nevěděla co to je vlastně za pocit.
Je to strach...
Z toho, že ten polštář opravdu nikdy neodpoví,
že srdce jednou zbalí svých pět švestek a uteče mi.
Z toho, že ty stěny spadnou až na úplnou zem
a ticho na mě zakřičí tak že už to ani neuslyším...
Autor ta co bývala Andělem, 10.11.2007
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Blázen? =), Favi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenechám na tebe spadnout stěny...

15.11.2007 21:08:00 | Blázen? =)

skvělé..smutné...

11.11.2007 19:39:00 | Favi

ajaj... asi... asi jo... tohle je i můj pocit, někdy...

10.11.2007 22:37:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí