Drak ve mě

Drak ve mě

Anotace: O mém černém svědomí

Řítím se lesem k ďáblově stavení,
orgií pohanů drze si užívám.
Jen zlo a bezcitnost, že ze mě pramení,
toho si dávno už ani nevšímám.

Už není za co bych bojoval,
hledím jen na sebe jak si teď užít.
A nemám, čeho bych litoval,
není mi souzeno své štěstí zažít.

Tasím meč proti svému osudu,
jsem drak co vraždí nevinnost.
Ještě že navždy tady nebudu,
jen všem škodí má lhostejnost.

Chci vykácet všechny světa lesy,
a potom zas stromy zasadit.
Snad jednou najdu odpověď kdesy,
proč toužím zrovna to učinit.
Autor Arakkis, 03.06.2005
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí