Předčasné úmrtí

Předčasné úmrtí

Anotace: Taky taková pohrávájící si s myšlenkou sebevraždy.

Slova se táhnou
A ústa prahnou
Po slovech těch,
Co odráží pouhý vzdech.
Dech se tají,
Jen oči se ptají,
Proč umřít musím?
Proč dech už nezakusím?
A lásku neochutnám,
Proč takový osud mám?
Hlava k zemi klesá
A blíž už jsou nebesa.
Srdce už netluče
Pro cizí náruče.
Jen z koutku oka slza stekla,
Čistá z nebe do pekla.
Vědomí se zamlžilo,
Není, co by žilo.
Je pryč tahle duše,
Jinam letí, sama, hluše….
Autor Karmínka, 13.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí