Smrt

Smrt

Anotace: Smrt

Děťátko si ráno hrálo,
noci se však nedočkalo.
Spadla bomba, nikde nic,
neotevře očka víc.

Muselo se toto stát?
Odpověď? Tu chtěl bych znát.
Kdo odpoví? Voják, národ či snad stát?
Kdo má právo život brát?
Autor Manik, 04.06.2005
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí