Na cestě životem..

Na cestě životem..

Anotace: Co na to říkáte? Mně se to nezdá až taková tragédie...

Na cestě životem…

Uslzenou,blátivou cestičkou
Plnou kamení
Se žlutou,uvadlou růžičkou
Na kostnatém rameni.

Šla pomalu pro trochu lásky,
Šla životem,teprve kousek,
Vítr jemně ovíval smutné vlásky,
A dával jí naději.
Autor .K.r.i.s.t.y., 14.11.2007
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: s.e.n, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.A první sloka parádní.

17.11.2007 18:17:00 | s.e.n

Per aspera ad astra...trnitou cestou ke hvězdám!
Nevzdávej se a jdi dál! ;-)

14.11.2007 19:24:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí