Nejde...

Nejde...

Anotace: Dalo by se říct,že je to všechno o mně..až na tu pusu,co se neumí hádat...to bych lhala...

Nejde...

Žízeň,která nejde uhasit,
slova,která nejdou vyřknout,
duše,která nejde obnažit,
klobouk,který nejde smeknout.

Slzy,které neumí plakat,
nemoc,která nejde vyléčit,
pusa,která se neumí hádat,
smysly,kterým se nejde zavděčit...

+ infantilní blbec neumějící básnit...
Autor .K.r.i.s.t.y., 15.11.2007
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí