On

On

Anotace: Rodiče si nevybíráme...bohužel

Tak jako sen zmizí s ránem,
i ty zmizel jsi rázem.

Můj strom držíc mě k životu,
můj vrah chodíc poslepu.

Ty anděl mi nad hlavou,
v něm ďábel s rukou zaťatou.

Odcházíš, slzy padají
a tvé kroky se vzdalují.

Kříčím, avšak ústa jsou nechybná,
chtěla bych být socha, sochy kamenná.

V ní srdce bezcitné,
na ústech prosba zůstane.

Dnes už vím, že nepřijdeš,
slzy mi z očí nesetřeš.

Své dvěře ti zamykám,
klíč od nich polykám.

Chuť snad mám jen říct:
stál ti za to, ten tvůj chtíč?
Autor SPKY, 18.11.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné, je mi to líto, asi to moc bolí

18.11.2007 11:59:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí