Zaprášená domácnost

Zaprášená domácnost

Anotace: Pro studené večery.

Polštářový samet
mi rozedírá prsty

už do nich neudeřím
- slibuji -

až do krve.
A tam dole,
pod petlicí,
šustí smíchem hedvábí,
které se mi zvolna,
jako had,
omotává kolem krku.
I starý prádelník
není to, co býval.

Nehodí se k světu
- bez příkras -

Ani si neškrt.
Jen prázdnota
si tu hraje
na schovávanou.
Autor Yarrod, 19.11.2007
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, prostě Zuzana, Luczynka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílko se zvláštní náladou starých půd a zažloutlého ložního prádla...

21.11.2007 16:52:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí