Sněhová romance

Sněhová romance

Anotace: sníh je hrozně krásný a pomíjivý něco jako láska když myslíš že jí máš pevně v dlani roztaje

Sníh se mi snáší na řasy
vzpomínám na staré časy.
Jak sliboval si mi lásku.
Prý srdce na provázku.

Sníh se mi snáší na víčka
už zhasla i ta blbá svíčka.
Chtěla bych být jak ten sníh.
Už mi chybí jen ten smích.

Sníh se mi snáší na vlasy
už nevzpomínám na staré časy.
Jak sliboval si mi lásku.
Prý srdce na provázku.

TUHNOU MI PRSTY....PROSTĚ SNĚŽÍ...
Autor JOLINAR4, 19.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, Bíša, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je pomíjivá a vrtkavá...

19.11.2007 22:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí