jednou-třeba-zastavíme čas

jednou-třeba-zastavíme čas

Anotace: ...

Až nám černou pastelkou
namaluji hvězdy,
abychom se jich
ve chvílích samoty
mohli slepě dotýkat

a v tvých očích
najdu zas´ o pár otazníků víc...

...nebude uhodnout
tvou další větu o nic složitější...

...než překonat těch prvních pár minut,
kdy se cítím,
jako bych tě viděla poprvé...

Nevěř,že nejde zastavit čas...
Autor ztracená, 20.11.2007
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Eviscerate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí