Maškary

Maškary

Anotace: V tomhle je ukryto o hodně více než se může na první pohled zdát...Ale asi moc lidí to stejně asi dobře nepochopí.....

Ponuré panorama
smutného života
z komedie stává se náhle drama
a trpká dobrota
mění se v pláč

pláč co závoj pravdy smáčí
a krev z rukou maškar smývá
maškary tu teď trapně kráčí
a panenka bez očí se dívá
smutným pohledem

pohledem sleduje tohle dění
kde maškary hrají hlavní roli
a tu náhle maškary se zase v lidi mění
a na bitevním poli
v krvi zůstává ležet víra...
Autor Nola77, 06.06.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí