Lekce tmy

Lekce tmy

Anotace: báseň o temnotě duše

Víš to, že i černé slunce
může svítit?
Rozdává okolo sebe
temnotu,
co se zahlodá dovnitř.

Vidíš se v pokřiveném zrcadle
realita v dálce
se stává hloupostí
život se rozplývá
v ředidle pocitů,
je to probuzení do snu.
Autor Ančí, 21.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ti hlas
ta temnota je
v každém z nás

i ve mě taje...
Znova a zas.
Tvá báseň buď mi úlevou.

21.11.2007 10:07:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí