Sny pavučinou reality opřadené

Sny pavučinou reality opřadené

Anotace: Plánovala jsem si jet k moři...

Šumění moře rozplývá se v dáli,
tak jako potápění a dívání se na korály.
Místo palem mě před sluncem chrání mohutné kaštany,
zvrtávám si nohu v chodníku a ne na oblázcích modré laguny.

Šelest svatebních šatů mi jen ve snu cinká,
víkendová rána vstávám oblékáním do montérek. Do prkýnka!
Urostlý muž, s odhodláním se mnou zodpovedný život žít,
se změnil v usmrkaného kluka s touhou si dětství prodloužit.

Prostředí mé chaloupky, kterou jsem stihla za ta léta opravit,
mi dává pocit naplnění a radost, že vím, jak žít.
Ale ani to dříví, ručně nasekané teplem nezapraská,
protože co je to za život v němž chybí opora a láska….
Autor melebele, 21.11.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda..to je dost smutné...ale krásné:-) povedlo se ti to:-)

21.11.2007 12:35:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí