Proč teď Sasuke?

Proč teď Sasuke?

Anotace: no..tuhle básen sem nenapsala přímo j,ale přelozila ji má kámoška..je fakt mazackáááá...

Miluješ mě?
Odtrhneš ode mě někdy tyhle chladné oči?
Usměješ se někdy když jsem s tebou?
Jak můžu žít bez tebe?
Říkáš že bys měl být sám.
Říkáš že mě nesnášíš.
Říkáš že můžeš žít beze mě.
Můžeš?
Jsou tvá slova pravda?
Budeš v pohodě?
Zrovna když držím Kunai u srdce,
Budeš se jen smát.
Když zatlačím, co uděláš?
Chlad se dotýká mé kůže a Já cítím bolest.
Ty se koukáš jinam.
Myslíš si, že tě to nezajímá.

Až oddychnu v bolesti,
Padnu na kolena.
Krev kolem mého těla,
Kolem na zemi.
Tvé teplé ruce okolo mě?
Bolestivé slzy na mém rameni.
Jsi tady?
Držíš mě pevně?
Snažíš se zastavit krev?
Snažíš se mě zachránit?
Proč?
Proč teď?
Krev pokrývá tvoje ruce, ale nic.
Nesetřeš jí.
Jenom zíráš na mou tvář.
Ty známé, chladné oči jsou pryč.
Smutné a osamělé je nahradili.
Když jsi mi řekl, že moji lásku nepotřebuješ,
Neplakala jsem.
Vzala jsem tuto krvavou zbraň a zabodla do svého zlomeného srdce.
Bez tebe jsem nenašla žádný důvod žít.
Ale teď, proč?
Proč pláčeš?
Jsou ty slzy pro mě?
Tuto chvíli.
Vše co děláš je, že šeptáš slova co jsem přiznala nedávno.
Políbíš mě.
Mé tělo se nehýbe.
Ještě víš že jsem to cítila.
Jsi moje jediná lítost,
Moje hříšná myšlenka,
Můj Sasuke…
Můj drahý.
Autor Raven Naku Niugurumi XVI, 21.11.2007
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní krásně můj drahý na konec i po tom všem:)

12.03.2008 16:54:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí