Dnem i nocí..

Dnem i nocí..

Anotace: ani nevím, zda se to dá nazvat básničkou.. nejspíš je to jen děs běs, ale zrovna teď to jaksi nejsem schopna posoudit..

Miluju.. tvé hnědé oči,
které mne sledují..
Obdivuju tvůj krásný úsměv,
co vždycky mě dostane do kolen
Když jsi se mnou – vše se najednou točí..
A mé srdce se tím nijak netají..
Hele, ty, jsem tady, tak si toho všimni..
Že to je asi víc než přátelství..
// Já sama přesně nevím..//
.. tak už něco řekni!
Tohle mě jen ničí a ubíjí..
Tak pověz mi, co si přeješ..
a co chceš..
Abych ti mohla vyhovět..
Jen tobě, lásko moje..
Nešťastná..
//Co nedáš mi pokoje//
Dnem i nocí na tebe myslím..
A píšu smutné básně..
Do černé stěny..
A všechny jsou tobě věnovány
//Do jedné..//
Miluju tě..
Autor Adie.80, 21.11.2007
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí