Prý..

Prý..

Anotace: se lehce vzdali .. říkali ONI..

Prý to byl boj..
Boj za život..
S věčnými slzami
na umouněných tvářích
- marný jako voj,
co jen ničí šťastné lidi..
a tíží je útrapami.
Co jinak by nemusely být..

Prý to byl boj..
Boj za svobodu
Marný a nekonečný,
jako noční můra
//Která stále trvá//
I ve slunečném dni..
Co už nevrací volnost
svým zajatcům
ve spárech smrti

Prý to byl boj..
Říkali oni..
Ti, co tu zbyli..
Ti, kteří nezažili
Bolest a žal..
Ti, co neví nic o někom,
kdo jednou skutečně miloval..

Prý se lehce vzdali..
Tvrdili oni,
sedíc doma v teplém křesle,
s hrnkem horkého čaje,
tváříc se falešně sklesle,
jako by litovali
ztráty nevinných životů..

Prý.. – Samé prý!!
a nikde žádná fakta
však oni nám vypráví, o tom,
co zažili z jitra
svého //bezcenného// života..

Oni, staří lidé v teplém křesle,
s hrnkem horkého čaje,
z něhož se jen kouří..
Stejně, jako bude dýmat
jejich duše,
ve věčných plamenech Pekla..
Autor Adie.80, 22.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. já nevím.. možná.. spíš jsem se jen potřebovala vypsat..

22.11.2007 20:22:00 | Adie.80

Má něco do sebe. Jen ten závěr je na mě kapku teatrální, skutečně to až tak cítíš?

22.11.2007 20:07:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí