Můj něžný anděli

Můj něžný anděli

Anotace: Pro ni..

Ta chvíle kouzelná
V očích máš něhu
Vzpomínka bolestná
A vločky sněhu

[.. které se snášejí na zem..]

Mrazivé tušení
Poslední slzy
Bolestné mučení
Přišlo tak brzy

[.. a tys zatoužila odejít..]

Můj něžný anděli
Já jsem vždy tady
Navždy jen pro Tebe
Tvá smutná Saddie

[.. a nenechám tě spadnout..]
Autor Petty, 26.11.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí