Sonet pro Neznámou

Sonet pro Neznámou

Anotace: ...

Proč není místo po Tvém boku,
má Neznámá? Kde hledat Tě mám?
Jaký směr přikázat svým krokům,
který tyranský zbořit chrám,
abych snad našel Tě?
V duši samoty šrám
pálí jak mráz v létě.
A prázdno po mých bocích
slzí svou mrtvou smířeností,
že vždy bude ve svých krocích
opuštěno jak v hrobech kosti
zahubenčat nevinných.
Tak bytí mé se postí,
čeká na Tvůj vzdych.
Autor Žiťa, 26.11.2007
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledej srdcem :)

26.11.2007 20:01:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí