Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: Když jsem nevěděla, zda opustit přítele, zda ho ještě miluji, zda on mě a zda nehledám něco úplně jiného... Jenže tenkrát jsem ještě netušila, co se to ve mně dělo...

Chtěla bych na vlnách létat,
Chtěla bych se sluncem vzkvétat,
Chtěla bych míjet tisíce slz,
Chtěla bych vidět přes smutek, skrz…
Tak ráda bych se smála radostem,
A nebyla vystavena jen zlostem.
Tak moc bych chtěla cítit něhu,
Doplavat konečně k nějakému břehu.
Něhu a lásku a vědět zas, jaké to je
Být sama sebou bez boje,
Chci zase znát tu touhu, ten cit
Tu křehkou ale přeci pevnou nit.
Cítit zase, jak srdce hoří
A nebýt sama ve slaném moři.
Mít po boku někoho, kdo ti věří,
Někdo, kdo tě nevykopne ze dveří.
Někdo, kdo sdílí radost i bolest,
Ten kdo od tebe nečeká lest.
Chci se opřít a vypovědět žal,
Povolit ten škrtící šál.
Ach jak mě bolí tenhle život
Ach jak mě bodá do srdce ten hrot.
Hrot nenávisti, co křičí o záchranu
A jen si stále více podkopává hranu.
Nevím, jak utéci, nebo si jen pomoci
Jak jen ukončit proplakané noci?
Autor Karmínka, 27.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Necro Immortalis, Darneth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vím, to bylo asi tak před rokem, ne-li víc, opustila jsem ho... a je mi, neříkám, že lépe, ale svobodněji a mám už někoho jinačího.

28.11.2007 01:59:00 | Karmínka

a už víš?

28.11.2007 01:55:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí