Sklamanie

Sklamanie

Anotace: ...

Ešte ráno som sa usmievala
Bola samá radosť
S kamarátkou rozvíjala
Práve našu budúcnosť

Hovorila som jej o našich krásnych snoch
O dome, aute, o deťoch..
O krásnej záhradke i o svadbe
Opísala som jej všetky naše sny a túžby..
Potom mi povedala,že sme si súdení.
A ja som to vedela
Bola som šťastná

Ale stalo sa,čo sa stať nemalo- moje srdce sa zlomilo
Stál si tam s ňou a usmieval si sa
,,Len kamarátka", uisťovala som sa
Ale v tom si ju pobozkal a pritúlil k sebe
Dievča bolo šťastné a oddané tebe
Malo vaše sny..nevedela,že más aj s inou..

Stála som tam, neschopná pohybu či slova
Sny padali do neznáma
Všetky naraz
A ja s nimi sosvojou bolesťou

Teraz som doma,sedím v kúte
Napchávam sa čokoládou
Plačem, hľadím na fotky
Zvoní mi telefón
Už desiaty krát
Nedvíham...nemám čo povedať
Možno len..milovala som

Nevieš,že som vás videla...
Nevieš, no časom pochopíš...

Píšeš smsku : Zlato si v poriadku?
Neodpisujem
Nie som v poriadku

Plačem.
Otváram druhú čokoládu a prisahám si,že už sa nezamilujem.
NIKDY !!!
Autor Hviezdicka, 27.11.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí