Emoce

Emoce

Anotace: Křičíí

Nekřič, nekřič
Chci plakat !!
Trhá se mi duše
Mé srdce křičí
Co ho bodá ? co ?!?!
Bolí to, sténám !!
Od kud přicházíte ?
Ne !! snad mě porazíte ?!?!
Myšlenky nejistoty, beznaděje ke mně přicházejí
V mém srdci si útočiště nacházejí
Už se to klidní
Však stále bolí
Ale co to je ?
Od kud jste ???????
Plno otázek v mé hlavě se rojí
Při každé myšlence to srdce hojí
Však ono to vždy přebolí
Věřím v to a doufám v to !
Když píšu tyto verše
Duši mou to otevře
Vyjdou ven ty emoce
Vyhasnou pocity bezmoce
Klidní se klidní se klidní
Však stále tam je
Ten velký pocit bezmoce
Autor Mellon de Label, 27.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Janul-ka, excited, pavlis, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výkřik prožitků...
Už je líp? ;-)

28.11.2007 00:01:00 | Aishia

Začátek má úžasnou dynamiku a vůbec celé pěkné :-)

27.11.2007 20:52:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí