Budu hádat !

Budu hádat !

Anotace: mohutné hradby a pevné zdi co chrání tvé srdce z kamene

Bojíš se?
Řekni mi čeho!
……Nebo počkej budu hádat….
Bolesti?
Zklamání?
Hořkých slz?
Bojíš se milovat,že?
Přeci víš,že nejsem,ta co lže !
Tak proč ty mohutné hradby a pevné zdi?
…..Kolem…….
…..Kolem……
Kolem toho tvého srdíčka
Neboj se – /nemáš čeho/
Jenom nech všeho
A dovol mi je zničit!!!
Víš,že na to mám
Já to dokážu
Jak milovat bez zklamání ti ukážu
Neboj se o svůj poklad
Já ho nezničím
Přísahám
Tak,jen trochu mi věř
Ted neplakej
drolí se…
tvá obrana….
před láskou…..

Sladké to vítěztví...
překvapení ->

ach ne vždyť je z kamene !!!!

/snad zničího jej moje slzy/
Autor llucinka886, 29.11.2007
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí