Vyhaslá hvězda

Vyhaslá hvězda

Anotace: ...

Černá hvězda,
spadlá z nebe.
Vyhaslá Severka
//utopená v šedočerné polární záři//
vyhaslá pod tíhou lidských myšlenek,
//citů, nenávistí a zrad//
to jsem já..
uplakaná dáma v lesklém klobouku,
přepásaném bílou stuhou..
s očima rudýma
//od věčného pláče//
a pocity vtažena,
do věčných pavučin
// (spletitého) života//
odkud není cesty zpět..
Uplakaná dáma, v temném korzetu,
//vyhaslé hvězdy//
která se dusí..
A pomalu..
Jen zlehka..
Zato však krutě..
Umírá..
Autor Adie.80, 30.11.2007
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Petbab, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj styl psaní se mi moc líbí, je mi blízký...

02.12.2007 15:15:00 | Pišák

Severko, neumírej, tady na pólu tě maj rádi!

30.11.2007 18:40:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí