Můj králi

Můj králi

Anotace: Král je můj pán i milenec. Jeho světlo stříbřité vzalo mi můj věnec... ;)

Pane, můj králi, tady jsem
Byla to noční můra nebo sen
Sama nevím a tak tápu
Dělám, že svůj život chápu

Opak je pravdou a Ty to víš
Králi, řekni, proč nad tou zemí dlíš
Snad proto, že nezbývá ti nic jiného
Nebo snad chráníš ji od všeho zlého

Daroval jsi mi hodně a přece ne dost
Jsem tu trochu jako nezvaný host
Smutná to myšlenka na Tebe
Můj bílý králi, myslíš jen na sebe

Jsi můj pán a já tvůj otrok
Tvé stříbřité tváře na krku mám okov
Měsíci, můj králi, nech mne odejít
Já chci jen v klidu dřív či později umřít
Autor Santinan Black, 30.11.2007
Přečteno 286x
Tipy 17
Poslední tipující: Gracia, Daerfëa, Azazen, el viento, Ceraa, sissi-katka, kavec, Bíša, Rikitan, Ishtar, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná, přemýšlivá.

05.12.2007 10:44:00 | Azazen

A tak to dopadá, když se člověk opravdu zamyslí, nad svým postojem...opravdu krásné :)

01.12.2007 18:11:00 | Ceraa

Krásné verše!

30.11.2007 16:57:00 | Bíša

Moc hezká básnička. Zamyslím se nad ní.

30.11.2007 16:46:00 | Rikitan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí