Miluji tě...

Miluji tě...

Anotace: navždy...

Ptáš se co vidím?
Vidím jen tmu.
Ptáš se co cítím?
Cítím jí tu.

Ty ptáš se mě stále,
na to, co bude.
Co se nám stane,
však to oba víme.

Co oči uvidí?
Jen záblesk náhlý.
Co srdce neucítí?
Proud krve táhlý.

Oběh se zastaví
u nás obou.
Slzy se roztaví
v krvi nás dvou.

Pak budeme spolu.
Víme to oba.
Stát po svém boku.
To nejsou jen slova!

Zůstaneme ve tmě.
Budeme svobodní.
Z toho nás nedostane
ani lékař obvodní.

Odejdeme.
Oba najednou
už tady nebudeme,
až nás naleznou.

Já miluji tě...
Autor Demotivovná Dezorientace, 30.11.2007
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Lecco, Niccolo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí