Sen

Sen

Anotace: O snu, kter? mohl b?t skute?n?, kdyby n?s nepron?sledovala realita...

Zvl?tn? sen se mi t? noci zd?l
s?m,opu?t?n? v temn? m?stnosti jsem st?l
kdy? tu najednou ohe? vzpl?l
st?n tajemn? osoby stoj?c opod?l

Ohe? pl?, v?ak kolem tma
To l?ska v m?m srdci tak ho??
c?t?m, ?e n?kdo bud? m? z toho sna
v?echny m? p?edstavy a p??n? t?m bo??

Zd? se ?e u? to kon??
v?ak koncem v?echno za??n?
Ne, takhle se sna nelou??
to je jen nezn?m? kon?ina

V tom nezn?m?m sv?t?
sv?tlem je mi ohe? tv?j
a jakkoli moc chci t?
v?dy jen ve st?nu st?j
Autor little.big.sorrow, 02.12.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíše tečky...ty otazníky to zabíjej...a i potom to musí mít hluboký smysl a záměr.

18.12.2012 02:12:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí