Osamocena

Osamocena

Anotace: Ka?d? se n?kdy c?t? s?m...

?zkostn? strach srdce z??r?
posledn? st??pky odvahy sb?r?
v hlubok?m a temn?m lese
bezbran?, cel? se t?ese.

Cel? se t?ese, na kameni sed?
s nad?j? v o??ch do temnoty hled?
nen?vid?n? cel?m sv?tem
donucena ke krvav?m ob?tem

Neum? pravdu rozpoznat
Jen s tou my?lenkou chce se ti?e hr?t
?e byl a je tu st?le s n?
v?ak te? na nebes?ch v??n? sn?

Cht?la by tam za n?m j?t
u? nechce sama tu d?l ??t
s and?li hv?zdn?m nebem plout
sta?? ve vod? kaln? utonout.
Autor little.big.sorrow, 02.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí