Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Jo ty mršky dělaj divy, pak člověk už jen na jizvy bezmocně civí...

Život ve smutné hře
Rozehrává osudy smrtelníků
Voda v řece času vře
Podsvětí ozdobeno je milionem osadníků

Ač nechápu, kde stala se chyba
Tak stále tápu na mapě života
Už nezbyla mi skoro žádná síla
V životě potkala mne jen levota

A přesto dýchám, přesto žiji
Ač krev smáčí mi dlaně
Jizvy však pod rukávy skryji
Ledový pot smáčí mi skráně
Autor Santinan Black, 02.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Azazen, el viento, Rikitan, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jo moc pěkný....jo neco na těch levotách bude...

07.12.2007 22:48:00 | Yukki

Je krásná jako všechna tvá dílka.Doufám, že se ti už povede lépe.

05.12.2007 10:48:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí