Prší...

Prší...

Anotace: ...

Z neba padajú veľké kvapky
Nevnímam
Ticho sedím
Premýšľam
Nad nebom...nad zemou...
Nad tým,že už nebudem s Tebou..
Slzy splývajú s kvapkami
Ticho sedím
Nevnímam
Nepremýšľam
Tupo pozerám na tetu, čo beží domov pred dažďom..
Bola už mokrá,tak načo bežala?
..bezduché myšlienky..
Stmieva sa
Stále sedím
Depresia
Samota
Slzy
A dažďové kvapky
Pár stromov s poloopadanými korunami
A moje smutné vnútro
Nikto a nič viac
Zotmelo sa
Grázli vychádzajú z bytov
Počujem krik mladej ženy
Znásilnenie? Vražda?
NIE!!
To bolo varovanie zhora...
Zimomriavky
Ostávam však sedieť
Neprší
Neplačem
Otočím hlavu doprava
Vidím cudzieho chlapa
Vidím pištol
Som zmierená s osudom
Na sídlisku tichom
Bez snov a bez zmyslov...
Počuť tichý krik mladej ženy
Výstrel
Bola to vražda...
Hlboká noc
Krv sa leje z tela
Keby tak bola vedela..
muž čo ju zradil
ju nezradil a miluje
bola obeťou hry krutej
Nesedela by tu do zotmenia
Neplakala by
Neležala v kaluži krvi
Keby aspon telefón zapnutý mala
No ten bol vypnutý doma
Chlap videl ženu smutnú
Však s kabelkou, teda bohatú
Strelil jej guľku do hlavy
Bez kuska hanby
Pištol položil do jej umierajúcej ruky...
Zobral zopár peňazí
Krvou nechal odkaz
Keď policajt dorazí
Bude mať hneď dôkaz
Že to bola samovražda...
"Chlap ju nechal.
Viete ženy a ich zúfalosť..
Strelila sa do hlavy."
Policajt policajtovi vraví
Odkaz krvou: "Smutná no už v pokoji"...
Z neba padajú dažďové kvapky
Chlap sa dozvedá pravdu
Plače
Výstrel
Mláka krvi...
Autor Hviezdicka, 03.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassandra, J.Švihovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik zmaru v jednej básni. Jinak jsem přečetl bez dechu. Máš můj tip.

10.12.2007 15:45:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí