Cena žít...

Cena žít...

Anotace: Zklamání a nuda je ta nejhorší kombinace...

Sbírka: Básničky..., Básničky od srdíčka...

Má snad cenu na světě žít,
když nemůžu tvou lásku mít?
Tvůj chladný přístup mě moc mrzí,
však láska k tobě stále mě drží.

Ty nejsi schopen mou lásku opětovat,
ty nejsi schopen se do mě zamilovat.
Na tisíc kousků mé srdce trháš,
ani kapku svého citu mi nedáš.

Přoč mě ničíš, proč mě trápíš,
proč si s city zahráváš?
Miluju tě, ty to nevíš,
dveře přede mnou zavíráš.

Byl jsi pro mě vším,
dneškem to končí.
To, že nejsi lásky hoden teď už vím,
nechci se už nikdy dívat do tvých očí...

...LŽOU!
Autor mikysek55, 03.12.2007
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Anezka.M, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí