Zítra snad...

Zítra snad...

Anotace: Takový pokus o básničku na téma, jímž se normálně nezabývám, ale jež se bohužel kolem mé osoby nedávno několikrát mihlo.

Chodí si okolo,
kdo půjde dál?
Bojíš se, předstíráš,
že je ještě vdál.

Disponuješ
nesmrtelnými pocity,
jsi ještě mlád.
Co bude zítra,
čeho se bát?

Mladý přec umírá,
brzdy tu znějí.
Nárazníky auta,
zalité krví.

Rozdrcen na přechodu,
bez ponětí dění.
Opilý řidič,
v okamžik mizí.

Co vše as odkládal,
na chvíle jiný?
Copak chtěl udělat,
až bude jindy?

Náhrobek zdobý,
vyryté jméno,
patřilo...
...mně!?!

Už nikdy ti neřeknu,
že mé srdce je tvé.
Nikdy se již neomluvím,
za chvíle zlé.

Toužím jen po jediném, říct Ti mám tě ráda mami a promiň.
Autor sad_girl, 03.12.2007
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, lonely.princess
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je přesně to, co mě i v nejhorší chvíli udrželo naživu

16.02.2008 18:54:00 | zlomený a nanicovatý -__-

hodne smutny:'(

04.12.2007 19:29:00 | embryo v hlave

sakra:´(

04.12.2007 13:23:00 | lonely.princess

Smutné je že se to stává běžně

04.12.2007 01:23:00 | Vain Hope

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí