Svíce

Svíce

Anotace: Kdo není milován, je sám i uprostřed davu.

Kdysi dávno zahořela svíce černá,
světlo hltala a kolem ní jen oblast temná,
nyní větší je a zdá se bohužel,
že jak padlý anděl Satan pěl,
pohltí další a chce stále víc,
dokud nebude všude tma a dál nic.
Sama nechce, ale zháší i jí blízké,
odpusťte prosím její duši nízké,
vždyť měla být sama, ale samota vzrůstá
a šíří se dál ta prázdnota pustá.
Snad dohoří dříve než i ony vzplanou,
plamenem temným,temným jak zradou,
vždyť na jedné nezáleží, a i kdyby ano,
tak vybrat svůj osud má sama právo.
Autor Lecco, 04.12.2007
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Niccolo, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí