Cesta jinam

Cesta jinam

Anotace: Odešla, protože jí byla taková zima mezi lidmy, kteří ji měli mít rádi....

Duše polámaná ve zdravém těle
Proč nesnaží se hledět vpřed směle
Asi už není síla k životu
Tak, kdy bude konec tady tomu pobytu

Moře se pění, vlny se bouří
Myšlenek tornádo v mysli zuří
Slzy smáčejí líce
Slečinka chtěla více

Více, než měla, nikdo jí to nedá
Chtěla jen, aby měla ji máma ráda
Smutný příběh mladé dívky
Opodál válí se láhev slivky

Opila se do němoty příjemné
Nevěděla, že působí tak něžně a dojemně
Smutný to konec mladého života
Po zimě ukáže se její zmrzlá nahota
Autor Santinan Black, 04.12.2007
Přečteno 303x
Tipy 20
Poslední tipující: Gracia, wigi.sama, Liss Durman, Azazen, excited, Monsignore, Bíša, rry-cussete, už ne pernikova princezna, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to ta slečna chtěla asi pozornost nebo lítost...

31.12.2007 15:20:00 | wigi.sama

Přenádherná básnička až me z toho mrazí jak verohodne to zní.

07.12.2007 10:08:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí