Smutek

Smutek

Anotace: Ta je nějak přes rok stará... Smutnek... no.

Proč tak moc bolí
To vše, co cítím,
Víc, než rána holí
Slzy se táhnou s vlčím vytím.

Chci se smát a běžet,
Veselit se, jásat
Ne jen bezvládně ležet
Nechci si tělo drásat.

Proč tápu
Proč hledám,
Kde mám mapu,
Proč dělám, co dělám?

Já sama se svou bolestí
S věčným žalem v srdci mém
Marně hledám cestu ke štěstí
Pospolu se smutkem životem jdem.

Pláč a slzy, nářky jen,
Studna temná, ledová,
Jak dostat tu bolest ven?
Kolem slovíčka medová.

Na jazyku ostrým břitem
Žal mě hlodá dál
V tom smutku uvnitř skrytém.
Smutek je v mém životě král…
Autor Karmínka, 06.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Necro Immortalis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkně napsáno... :-)

03.03.2008 09:09:00 | Necro Immortalis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí