Netuším

Netuším

Anotace: ...každý den se dívám na kalndář od Jariky...

Otáčíme listy v kalendáři
a netušíme
kam naše cesty míří

Krok za krokem na cestách
zanecháváme
a tím bereme i dáváme

Až bude v kalendáři čistý list
nebude o čem psát a o čem číst

Na každém listě květina
co potichu provází den za dnem
a my i květiny
spojené v dějiny
bohatnem i chřadnem

Nic však nemění se na tom
vždyť z nás bude opět atom
a pak jednou
možná
snad
napoví nám někdo koho mít rád
Autor Hančí, 10.06.2005
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí