Poslední úder srdcobití

Poslední úder srdcobití

Anotace: ...

S posledním výdechem
v pozemském bytí
slyšet jsou slova
prosby odpuštění.
Do ticha zazní
úder srdcobití,
konec je bolesti
lidského žití.

S posledním výdechem
myšlenky letí,
za láskou co měla
zůstat v zapomnění.
Pro tuhle chvíli
duše milující,
odchází do světa,
kde trápení není.

Poslední úder srdcobití
znamená konec
rádoby žití...
Tesknící duši v těle zajetí
čeká však nyní
...další prokletí...
Autor Aniba, 07.12.2007
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, pejrak, kouzelníček, Pišák, ona, Pseudopisálek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za srdcobití,celkově fajn

06.08.2008 10:29:00 | WAYWARD

Krásná....múza promluvila,
to se pozná.

08.12.2007 14:55:00 | Pišák

Krásná, smutná, už neplač... přeji ti spoustu radostných chvil s tvými dětmi, které ti všechno vynahradí, ať zapomeneš i na svou bolest ;-)

07.12.2007 20:31:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí