Když..

Když..

Anotace: se dáš ukolébat falešnou nadějí.. //nikomu tohle nepřeju.. :( //

Na tváři slzy,
srdce se bouří,
je to jako na houpačce..
Na moři..
//ve věčné bázni//
Když myslíš si, že je vše v pořádku..
Na něco se těšíš,
zklameš se v lidech, co od začátku
nejvíce jim věříš..
Když se dáš ukolébat nadějí
dopadne to špatně –
- to za to přece nestojí..
Teď to víš..
//ale už ti to není nic platné//
Autor Adie.80, 07.12.2007
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkná básnička

08.12.2007 22:11:00 | Veríssek

jo...pak už to fakt není nic platné...a bolí to...ta básnička je fakt super!

07.12.2007 23:46:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí