Zapomnění

Zapomnění

Anotace: 'Předstírat lásku tomu, koho nemiluješ, je mnohem jednodušší, než předstírat nenávist tomu, koho miluješ.‘

Když zavřu své oči
Vidím pouhou tmu
A svět se se mnou točí
V myšlenkách vracím se k tomu dnu

Ke dnu zapomnění
Ke dnu smutku
Ke dnu odpuštění
K dobrému skutku

Ta zášť a bolest zůstaly
Ale já je nechci
Ledy na pólech roztály
Lidé na nich, nesmírně lehcí

Museli také tu bolest cítit
Jak oni se bránili?
Zemřít musím, nedá se svítit
Oni by mě nezachránili

Svět se pode mnou rozpadl
Ledy dočista roztály
Smutek mě zase popadl
Dny zapomnění nastaly
Autor wigi.sama, 08.12.2007
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, souhlasím s anotací.

08.12.2007 13:36:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí