O konci života...

O konci života...

Anotace: zase jedna depresivní...

Mou mysl zakalují divné stavy,
zažívám samé nezdařené vztahy.
Deprese jak sviň mě brutálně svírá,
jako kyselina zevnitř mě zžírá.
Píchla bych si zlatou,
ale zuby bych musela zatnout.
Přišla by smrt pomalá
začínajícího narkomana.
Bojím se bolesti,
přišlo to rozcestí.
Mít více odvahy,
tepny by žiletky trhaly.
Své poslední redko teď dokouřím,
do polštáře ubrečený oči zabořím.
Smrtící koktejl si namíchám,
pro plato prášků pospíchám.
Končím svůj život plný bolestí,
depresí a neštěstí...
Autor Neena, 08.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí