Černá mamba

Černá mamba

Anotace: černá mamba kouše, pozor na ni

ČERNÁ MAMBA

Dělám si pořádky
dělám si pořádky sama v sobě
mám v sobě tolik věcí
o kterých vím, že je tam nechci.
Nechci je tam
a přece tam jsou
neptaly se, přišly samy
zamořily mi tělo i duši.
Najednou mě to bolí
všechno mě bolí
záda, nohy, ruce i duše.
A ta bolest mě ničí
ta bolest mě vzrušuje
jako by mě kousla černá mamba
odplížila se kousek ode mě
a dívala se, jak umírám.
Moje mrtvé oči jí hledí vstříc
a nezajímá ji, že vůbec jsem.
Ten nezájem mě vyprovokuje
vyklidím si tělo
vyčistím si ho od všech jejích jedů
ale v duši mi zůstanou.
Hlas ve mně křičí a řve
a já z něj vnímám
ještě víc bolesti než obvykle.
Křičí na mě, že jsem to nedokázala
nedokázala ubránit ani tělo, ani duši.
Nejsem svatá ani anděl
a celou mě teď ničí trest bohů
ničí mě, ale já se ubráním
udělám si v sobě pořádek
i když jsem neochránila duši
zachovám si aspoň tělo.
Autor blacksnow, 10.12.2007
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, WhiteSkull, Monsignore, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí