Mistrovský kus..

Mistrovský kus..

Anotace: vyobrazen černou tuší..

Čerň tuše,
stéká po kapkách
z obrazu malíře,
co kreslil při svíčkách.

Čerň tuše, pomalu kane,
//rozmazává i moje oči//
Co bude dál? Co se stane?
Až na zem skape,
mistrovský kus,
v němž nechal svou duši.

Kdo to jen ví? Co bude pak?
Kde je ten, co tehdy odešel?
..dílo se mu mění v brak..
Ten umělec bez duše..?..

Na zemi fleky po barvách
//..stejně rozmanitých jako je život,
který stále dál, neúprosně běží.//
..vše zaniklo v nepravdách..
a nikdo tomu dnes už neuvěří..
Autor Adie.80, 11.12.2007
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: pigeon, Vladimír P., Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ježišmarja ... po hodině na literu první dobrá věc!

19.01.2008 17:28:00 | pigeon

Skvělá!

19.01.2008 16:42:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí