Jsem za lhářku

Jsem za lhářku

Anotace: ,která jen přestírá...

Vločka za vločkou tváře hladí,
vítr rozfoukává přání
a naše svědomí...
nás občas zradí!

Zničí ten přestíraný pohled
spokojenosti,
zničí předstírané radosti,
marně prosím o podporu...

Sami jsme na svoje problémy
a starosti,
snažíme se nedávat najevo
pocit lítosti!

Jak jen nemám ráda přetvářku
a přitom denně hraju si jak
jsem šťastná - jsem za lhářku!!!
Autor Kariš, 11.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četl jsem to rychle, zrak zastřela mi krychle
kdo nelže ten ať zpychne

...né ale teď vážně, lhát by se nemělo

11.12.2007 20:28:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí