Vzpomeň si

Vzpomeň si

Anotace: ...

Vzpomeň si na tenhle sen,
na tuhle chvíli, na ty pocity jen,
když nevíš, co se se mnou děje,
když přepadne tě temný žal a beznaděje.

Vzpomeň si jen ještě kousek víc,
kdy nevíš sám, co bys mi chtěl říct,
nevíš, co cítit a co myslet si chceš,
netušíš, zda jsem v bezpečí anebo ne, strachem neusneš.

Vzpomeň si sám, jak jsi se cítil,
jak cítím se já, když sen se ti zřítil,
když nevíš, co bude dál,
když ten sen se ti jen zdál.
Autor Nykyta, 11.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí