Proskleným oknem

Proskleným oknem

Anotace: z tramvaje, Olomouc má na mě prostě depresivní účinky - les v nedohlednu a přitom je vidět všude, protože je to tu jen jedna velká placka..:(

Kolísá teplota
tvého těla
znovu jsi sama
- máš cos chtěla.

Horečka zklamání
drtí ti plíce
prach špínou zavání
dohasla svíce.

Staré a prohnilé
srdce věčnosti
číhá tu zavile
- bez studu, bez cnosti.

Křikem a pláčem
máloco spravíš
stáváš se hráčem
v blátě se plazíš.

Plíseň a potupa
hnízdí ti v hlavě
zármutku potopa
smete tě hravě.

Jedinou radost
sama jsi smyla
poslední starost
- dokud jsi žila.

Políbíš holubici
dopíšeš řádku
odstrčíš učebnici
- hezky popořádku.

Proskleným oknem
prostrčíš tělo
duši si vezmem
- smysl to mělo...
Autor Meiv, 12.12.2007
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Ceraa, /cnz/, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se tak krásně čte, když je člověku smutno!... :) :( ?

04.01.2008 20:43:00 | Ceraa

Ach jo...

12.12.2007 13:50:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí