Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: ...

Když snesou se mraky na náš svět
a zakryjou hvězdný třpyt,
není pak žádné už cesty zpět,
vítat nás nebude slunce svit.

Jen chlad, který obejme lidská těla,
tiše rozlije se po zemi,
pak život chřadne a kůže bělá,
led trhá si cestu hrázemi.

Náhle v mrazivém modrém tichu
přestane poslední srdce bít
a Bůh snad jen z věčného zvyku
nad mrtvou zemí bude bdít.
Autor fire.fly, 14.12.2007
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hezky napsany..

15.12.2007 11:52:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí