Nemá smysl žít

Nemá smysl žít

Anotace: ...

Proč pravda tak strašně moc bolí?
Proč se rány v srdci pomalu hojí?
Proč má slova už vůbec nevnímáš?
Proč si mě už ani nevšímáš?
Proč se mi stále jen vyhýbáš?
Proč, když mě potkáš, pohledem uhýbáš?
Chci udělat tečku za vší tou strastí,
právě ocitla jsem se nad nejhlubší propastí.
Už mi nedokážeš ani ty pomoci,
přemýšlím o svém životě až dlouho do noci.
Až k ránu objeví se jediná spása,
po mém odchodu nebude suchá jediná řasa.
Revolver ke spánku pomalu přiložím,
jen jednu otázku si ještě položím.
Chtěl si se mnou vůbec někdy být?
Nechtěl, tak přeci nemá smysl žít.
Autor petulkak, 15.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí