Ptám se "Proč?"

Ptám se "Proč?"

Anotace: Probuď se ...

Probuď se ať už sníš anebo bdíš,
ty mě snad nevidíš?
Proč zavřené oči máš?

Chytni mě pevně za ruce,
nadechni se hluboce,
Proč už vůbec nedýcháš?

Jako led si studený,
žitím tolik zmámený.
Proč Ti srdce netluče?

Stále se jenom ptám,
i když odpověď na poslední otázku znám.
Proč už nejsi mezi námi?
Autor Pferdgirl, 15.12.2007
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: igniss, SWEET13, Dark mind, Bíša, Trewish
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí